Horganyzott sarokvas és egyéb sarokösszekötő vasalat típusok.

Az egyszerű kialakítás és a könnyű változtatási lehetőség miatt a csavarozható, perforált sarokvas egy nagyon sokrétűen felhasználható fémtömegcikk típus. A bútoripar területe mellett az építőiparban is gyakran használatos, ugyanis létezik kapu, ajtó, ablak, gerenda, faösszekötő, valamint zsalu, illetve zsalugáter sarokvasalat is.

Alapanyag és anyagminőség

Üzemünkben nagy tömegben és alacsony áron alapvetően csak horganyzott acél sarokvas készül, de igény esetén rozsdamentes változatban is tudunk gyártani. A hajlított szegletvas alapanyagának lemezvastagsága 1 és 4 mm között változhat, ami már kellő szilárdságot ad. A furatok mérete, illetve kiosztása pedig teljesen tetszőleges lehet, így semmi akadálya sincs az egyedi vevői elképzelések kielégítésének.

Egyedi termékek fejlesztése

A fentiek értelmében, valamint a szinte végtelen variációs lehetőségek miatt szívesen várjuk bútorgyártók, bútorkészítők, valamint az építőipar területén működő vállalkozások megkeresését is, és készséggel veszünk részt teljesen egyedi, a piacon még nem fellelhető termékek, valamint a sorozatgyártásukhoz szükséges szerszámok megtervezésében és gyártásában is.

Fontos tudnivaló

Mint minden egyéb fémtömegcikknél, itt is figyelembe kell venni, hogy az egyedi termékek kifejlesztésének és gyártásra való előkészítésének egyszeri költsége is van, ami a méretek, illetve a kialakítás függvényében egy 5.000 vagy 10.000 darabos széria esetén térülhet meg.

Sarokvas árak és Akciók:

55 Ft + ÁFÁtól