Oszloptartó vasalat több méretben horganyzott és passzivált kivitelben.

Üzemünkben építőipari felhasználásra nagy tömegben gyártunk különböző oszloptartó vas típusokat. A fa oszloptartó vasalat kiviteltől függően két vagy három fő részből állhat. A betonozható kivitel egy U profilú gerenda tartóból és a hozzá hegesztett betonvas szárból áll, míg a talpasnál az oszloptartó talp tesz lehetővé dübelezhető rögzítést.

Méretek és változatok

A fa oszlopok szélességi méretékhez igazodva üzemünkben minkét változatból nagy sorozatban gyártunk 100, 120 és 150 mm-es tartót, de igény esetén természetesen szívesen vállaljuk egyedi méretű, speciális termékek tervezését és kis szériás gyártását is.

Fokozott korrózióvédelem

Mivel a horganyzott oszloptartó vas fix vagy állítható kivitel esetében is rendszerint szabadtérben kerül beépítésre, ezért ezen termékek esetében fokozott figyelmet fordítunk a korrózióvédelemre. A termékek felületét minden esetben saját üzemünkben galvanizáljuk, horganyozzuk majd írisz-sárga passziválásnak vetjük alá. Ezáltal egy fokozottan korrózió- és időjárásálló védőréteget hozunk létre a fém felületen.

Oszloptartó árak és Akciók:

855 Ft + ÁFÁtól
1100 Ft + ÁFÁtól