MSZ 33-as horganyzott csatornavas gyártás hajlított és egyenes kivitelben.

Az építőipari fémtömegcikkek területén meghatározó tevékenységünk a horganyzott csatornavasak gyártása. A 33-as csatornavasnak két eltérő kialakítású változatát is gyártjuk, a hegesztettet és a szegecseltet.

Az alapanyag minkét esetben 25×5-ös laposvas. A hegesztettnél a csatornát tartó lemezcsík ponthegesztéssel kerül rögzítésre, míg a szegecseltnél egy szegecs rögzíti a csatornát tartó lemezdarabot.

Egyenes és előre hajlított változat

Mind a szegecselt, mind a hegesztett változatot gyártjuk egyenes és hajlított kivitelben is, ugyanis a szakemberek (bádogosok, tetőfedők, kivitelezők) mellett a lakossági vásárlások mennyisége is jelentős. Egyenes kivitel esetén a csatornatartó vas hajlítás a vevő feladata, ezért az ilyen kivitelű termékeket egy kicsivel alacsonyabb áron is kínáljuk.

Üzemünkben a csatornatartó vas gyártás utolsó lépése a horganyzás, mely tartós védelmet nyújt a korrózió ellen.

Fontos tudnivaló

A hajlított kivitelt inkább a lakossági vásárlóknak javasoljuk, mert ennél a verziónál már nincs szükség hajlításra, de fontos, hogy a csatornavas felszerelése a sorszámozás szerint történjen, mert ez biztosítja a megfelelő lejtést az eresznek. Egyedi igény esetén 25-ös és 40-es csatornavas gyártását is vállaljuk.

Csatornavas árak és Akciók:

290 Ft + ÁFÁtól
320 Ft + ÁFÁtól