Fémtömegcikk gyártás, felületkezelés kiváló minőségben és kedvező áron.

Vállalkozásunk egyik fő profilja a fémtömegcikk gyártás. Kezdetben bútoripari fémtömegcikk gyártó cégként szinte kizárólag a bútoripar számára gyártottunk termékeket, azonban manapság már jóformán minden területre tervezünk és gyártunk ilyen termékeket.

Így például építőipari felhasználásra nagy tömegben készítünk különböző méretben betonozható és talpas oszloptartókat, illetve hegesztett vagy szegecselt csatornavasat.

Egyedi termékek

Természetesen a fémtömegcikk ipar területén is rövid határidővel vállaljuk a kínálatunkban nem szereplő, teljesen egyedi termékek tervezését, gyártását, valamint felületkezelését is, hiszen minden esetben igyekszünk teljes körű szolgáltatást nyújtani vásárlóinknak.

Fontos tudnivaló

Teljesen egyedi terméknél a gyártáshoz szükséges speciális szerszám tervezésének költsége mellett számolni kell a szerszámgyártás (alapanyag, hagyományos és CNC megmunkálás, hőkezelés, élezés, stb.) költségével is. A termék méretétől és kialakításának összetettségétől függően a szerszámköltség akár a milliós nagyságrendet is elérheti, ezért csak jelentősebb mennyiségek, havonta hozzávetőleg 5.000-10.000 db termék legyártása esetén lehet rentábilis a beruházás. Amennyiben tanácsra van szüksége, kérje ingyenes visszahívásunkat!

Fémtömegcikk árak és Akciók:

290 Ft + ÁFÁtól
320 Ft + ÁFÁtól
855 Ft + ÁFÁtól
1100 Ft + ÁFÁtól
55 Ft + ÁFÁtól
50 Ft + ÁFÁtól
110 Ft + ÁFÁtól