Fémfeldolgozás: kedvező árak, kiváló minőség.

A különböző típusú, alakú, valamint keresztmetszet kialakítású fémek formálását, megmunkálását gyűjtőfogalomként egységesen fémfeldolgozásnak nevezzük.

Ennek a technológiának számos egyszerű és összetett fajtája is létezik, melyeket műveleteknek hívunk. Ezen műveletek közé tartozik például a darabolás, a hajlítás, vagy a kivágás is, melyek legtöbbje nélkülözhetetlen a különféle fémszerkezetek, fémalkatrészek gyártásához.

A technológia összetettségét mutatja, hogy egyes esetekben, mint például a darabolás általában előnagyoló megmunkálásról, míg például a kivágás esetében rendszerint már végleges megmunkálásról, és késztermékről beszélünk.

Üzemünkben jelenleg az egyik legdinamikusabban fejlődő profilunk a fémfeldolgozás, melynek keretében alapvetően a darabolás, a hajlítás, valamint a lemezmegmunkálás technológiájának különböző változatait végezzük lemez, cső, zártszelvény, laposvas profilokon. Fémfeldolgozás jellegű megbízások esetén lehetőség van saját nyersanyag biztosítására, de igény esetén teljes körű szolgáltatásaink keretében vállaljuk a nyersanyag beszerzését is, így vásárlóink már csak a megrendelt késztermékkel találkoznak. Kiemelt szolgáltatási területünk még a stancolás (kivágás), illetve a lyukasztás is, mely területeken a termékek gyártásához szükséges szerszámok tervezésben is szívesen közreműködünk.

Fémfeldolgozás árak és Akciók:

5000 Ft + ÁFÁtól
5000 Ft + ÁFÁtól
5000 Ft + ÁFÁtól
5000 Ft + ÁFÁtól
5000 Ft + ÁFÁtól
5000 Ft + ÁFÁtól
5000 Ft + ÁFÁtól
5000 Ft + ÁFÁtól
5000 Ft + ÁFÁtól