Rugós ágyvasalat kedvező áron, több méretben, normál és erősített kivitelek.

Vállalkozásunk az ágyvasalat gyártás és forgalmazás területén is több évtizedes tapasztalattal rendelkezik, így a termékeink között található, párban kínált rugós ágyvasalatok mindegyike a sokéves fejlesztés eredményeként kiforrott, valamint megbízható konstrukciónak számít, és nyugodt szívvel ajánlunk beszerelésre vásárlóinknak.

Gyártott típusok

Eltérő méretekben gyártunk és forgalmazunk többek között francia és heverő vaslatokat, valamint lehajtható, felnyíló illetve felcsukható ágyvasalat modelleket is. Vasalat garnitúráink tartalmaznak csúszópapucsot is melynek segítségével a fekvőfelület könnyedén eltávolítható. A franciaágy vasalat a teherbírás szempontjából két változatban, normál és erősített kivitelben is megrendelhető. Az erősített kivitel nyugodtan és biztonságosan alkalmazható nagyobb méretű fekvőfelületek esetén is. Termékeink felületét saját üzemünkben galvanizáljuk.

Fontos tudnivaló

Minden esetben a fekvőfelület (pl. matrac+matrac tartó) mérete és tömege alapján kell kiválasztani a célnak legjobban megfelelő vasalatot.

Ágyvasalat árak és Akciók:

3690 Ft + ÁFÁtól
1450 Ft + ÁFÁtól