Zsanér: kedvező árak, kiváló minőség.

Üzemünkben bútorzsanér típusokat nagy mennyiségben rendszerint ágyakhoz, heverőkhöz és kanapékhoz gyártunk. A fém zsanérok fajtái mellett kínálatunkban a speciális papucsos pánt is szerepel.

A csuklópánt zsanér egy univerzális és elég egyszerű szerelvény, melyet a bútoriparon kívül számos más területen is használnak. A befoglaló méretek, valamint a felszerelés céljára szolgálató furatok méretei viszonylag könnyedén megváltoztathatók, így üzemünkben az egyedi méretű és kialakítású termékek is könnyedén gyárthatóak.

A csuklópántok felületét minden esetben saját üzemünkben horganyozzuk, így az esztétikus megjelenés mellett a megfelelő korrózióvédelem is biztosított.

Fontos tudnivaló: szabadtéri felhasználás esetén a fokozottabb korrózióvédelem érdekében a galvanizálás kísérő technológiájával a horganyzás mellett passziváljuk is a felületet, valamint komolyabb esztétikai igény esetén van mód a fém felületek szinterezésére, műanyag porfestésére is. Amennyiben tanácsra van szüksége, kérje ingyenes visszahívásunkat!

Zsanér árak és Akciók:

480 Ft + ÁFÁtól
695 Ft + ÁFÁtól