Rugó: kedvező árak, kiváló minőség.

Termékkínálatunkban nem csak komplett bútorvasalatok, hanem a különböző vasalatokhoz tartozó húzórugók fajtái is szerepelnek, így vásárlóink közvetlenül tőlünk rendelhetnek megfelelő méretekben franciaágyakhoz, heverőkhöz, kanapékhoz és egyéb bútorokhoz is.

Franciaágyakhoz és heverőkhöz a normál kivitel mellett a hengeres húzó csavarrugók erősített kivitelét is kínáljuk. Az erősítés egyrészt az acélok huzalának átmérőjében, másrészt a hengeres külső átmérőben jelentkezik. Ezeket a termékeket nagyobb méretű, nehezebb fekvőfelülettel rendelkező ágyak és heverők esetén ajánljuk.

Üzemünkben a Bonell termékeket kivéve rugógyártás alapvetően nem folyik, viszont több olyan partnerrel is szoros kapcsolatban állunk, akiknek a rugókészítés a fő profiljuk, ezért a méretek, valamint az egyéb jellemzők megadása után rövid határidővel tudjuk vállalni a kínálatunkban nem szereplő termékek beszerzését is. A termékek felületkezelése (horganyzása) saját üzemünkben történik.

Fontos tudnivaló: figyelembe kell venni, hogy a húzóerő felvételére szolgáló beakasztó fülkiképzése lehet középfüles vagy oldalfüles kivitelű, továbbá készülhet egész füllel, fél füllel, valamint nyújtott füllel is. Amennyiben tanácsra van szüksége, kérje ingyenes visszahívásunkat!

Rugó árak és Akciók:

350 Ft + ÁFÁtól
495 Ft + ÁFÁtól
200 Ft + ÁFÁtól
265 Ft + ÁFÁtól
150 Ft + ÁFÁtól