Rugó: kedvező árak, kiváló minőség.

Termékkínálatunkban nem csak komplett bútorvasalatok, hanem a különböző vasalatokhoz tartozó húzórugók fajtái is szerepelnek, így vásárlóink közvetlenül tőlünk rendelhetnek megfelelő méretekben franciaágyakhoz, heverőkhöz, kanapékhoz és egyéb bútorokhoz is.

Franciaágyakhoz és heverőkhöz a normál kivitel mellett a hengeres húzó csavarrugók erősített kivitelét is kínáljuk. Az erősítés egyrészt az acélok huzalának átmérőjében, másrészt a hengeres külső átmérőben jelentkezik. Ezeket a termékeket nagyobb méretű, nehezebb fekvőfelülettel rendelkező ágyak és heverők esetén ajánljuk.

Üzemünkben a Bonell termékeket kivéve rugógyártás alapvetően nem folyik, viszont több olyan partnerrel is szoros kapcsolatban állunk, akiknek a rugókészítés a fő profiljuk, ezért a méretek, valamint az egyéb jellemzők megadása után rövid határidővel tudjuk vállalni a kínálatunkban nem szereplő termékek beszerzését is. A termékek felületkezelése (horganyzása) saját üzemünkben történik.

Fontos tudnivaló: figyelembe kell venni, hogy a húzóerő felvételére szolgáló beakasztó fülkiképzése lehet középfüles vagy oldalfüles kivitelű, továbbá készülhet egész füllel, fél füllel, valamint nyújtott füllel is. Amennyiben tanácsra van szüksége, kérje ingyenes visszahívásunkat!

Rugó árak és Akciók:

450 Ft + ÁFÁtól
590 Ft + ÁFÁtól
260 Ft + ÁFÁtól
320 Ft + ÁFÁtól
200 Ft + ÁFÁtól