Rólunk mondták

Vevői vélemények

Vállalkozásunk 1985-ös indulása óta megszámlálhatatlanul sok üzleti partnerrel dolgoztunk együtt, és büszkék vagyunk arra, hogy vevőink nem is kis csoportját már több évtizede kiszolgáljuk. Az alábbiakban üzleti partnereink, vevőink cégünkről alkotott véleményeit olvashatják:

“A Gőcze Kft., illetve jogelődje (Gőcze János egyéni vállalkozó) az ezredforduló óta, vagyis már több, mint 15 éve rendszeres beszállítója a német tulajdonú POS Polsterservice GmbH leányvállalataként Magyarországon működő POS Hungária Kft.-nek, és leggyakrabban különféle L-vasakat, szerelővasakat, valamint hullámrugó akasztókat gyártanak számunkra. Ha csak egy fontos tényezőt kellene kiemelnem tevékenységük jellemzéseként, akkor mindenképp azt a feltétlen elkötelezettséget említeném meg, amit a Gőcze Kft. és munkatársai tanúsítanak a megbízások teljesítésekor, s mellyel hosszú évek óta folyamatosan megfelelnek a szigorú német minőségi és ipari elvárásoknak is. Hozzáállásuk alapján úgy hiszem, magyar partnereik és vásárlóik számára sem fognak csalódást okozni.”

Wilhelm Mária
POS Hungária Kft.
7753 Szajk, Kossuth Lajos u. 98
+36-69-561-900
www.polsterservice.de

“A Gőcze Kft.-re az interneten találtunk rá, korábban nem álltunk velük üzleti kapcsolatban. Termékeik közül eddig túlnyomó részben ágyneműtartóinkhoz rendeltünk különböző fajta bútorgörgőket. Tapasztalataink alapján azt mondjuk, hogy a Gőcze Kft. egy korrekt, józan magyar cég, mert megítélésünk szerint óriási minőségi változásokra van igény a magyar piacon, és ehhez a beszállítók részéről újfajta igényesség kell. Innováció, partnerség az innovációban, a minőségi igények megértése, nyitottság a magasabb minőségre és az innovációra. Na, ezért király a Gőcze Kft.!

Hajrá Gőcze, nemsokára még többet rendelünk!

Czotter András ügyvezető
Ágymester Manufaktúra
2360 Gyál, Szent István u. 16.
30/447-5612
www.agymester.hu

“Pécsi cég lévén mi amiatt választottuk a mohácsi székhelyű Gőcze Kft.-t, mert közelebb nem találtunk olyan partnert, aki az általunk gyártott különböző távközlési szerelvényeket, mint például: gyámcsavarok, hintahorgok, gyűrűs csavarok, bilincsek és egyéb fém alapanyagú tartók horganyzását megfelelő minőségben és határidőre el tudta volna vállalni. A Gőcze Kft-nek ráadásul sikerült alkalmazkodnia üzemünk hullámzó megrendelés állományához is, így az sem okoz számukra különösebb gondot, ha néha kevesebb, néha viszont jelentősen nagyobb mennyiségben szállítunk nekik horganyozandó nyersanyagot. Az elmúlt időszakban már szorosabbra fűztük az együttműködés, így lemezvágási és lemezhajlítási megbízásokat is adunk nekik.”

Szabó László ügyvezető
Iwatech Kft.
7622 Pécs, Nyírfa utca 38.
20/964-9439

“Vállalkozásunk, a GPS – Norton Kft. 1995 óta van jelen a piacon, és meghatározóan különféle gépi anyagmozgató, valamint emelő berendezések tervezésével, illetve teljes körű kivitelezésével foglalkozik, mint például szállítószalagok, osztályozó rendszerek és acélszerkezetek. A mohácsi székhelyű Gőcze Kft.-vel az általunk gyártott alkatrészek felületkezelése miatt kerültünk kapcsolatba, ugyanis a rengeteg problémás galvanizáló cég után egy olyan megbízható beszállítót kezdtünk el felkutatni magunknak az interneten, aki képes tartani a határidőket, és folyamatosan megfelelő minőséget produkál. A Gőcze Kft. ezt valóban képes biztosítani számunkra, így tevékenységükkel teljes mértékben elégedettek vagyunk, és függetlenül a jelentős – oda-vissza több, mint 400 km-es – távolságtól, a horganyozandó alkatrészeinket rendszeresen hozzájuk szállítjuk, vagy kisebb mennyiség esetén postázzuk.”

Juhász Sándor ügyvezető
GPS – Norton Kft.
8935 Nagykapornak, Béke u. 1
+36-92-367–042
www.gps-norton.hu